tisdag 17 november 2009

En paus.

Vet ni... Den här lilla killen tar all min tid just nu, därför har jag bestämt mig för att ta en paus i bloggandet. Turnén är över för i år och det känns som att det är dags att ägna mig 100% åt att höstmysa med lillen. Men jag lovar att meddela här på bloggen när datum för fortsatt bloggande är satt. Lillkillen, producenten och jag kommer under tiden att bolla namn inför nästa års turné då det är 5-årsjubileum. Tills vi ses igen: kärlek!

11 kommentarer:

Louise sa...

Det gör du aldeles rätt i. Dom växer ujpp och blir så stora fort ochjag tycker att dom blir stora aldeles för fort. Man hinner inte med utan plötsligt en dag så står dom där och ska börja skolan bara. Huuuuuuuuuuuu vad jobbigt det är.

Ha en jätte skönt höst, vinter och vår tills vi hörs nästa omgång.
Var också jätte rädda om er alla tre.
Många Kramar och tack för ditt bloggande för i år.

Kram Louise

Anonym sa...

En paus.... Du fråga ju vad vi ville att du skulle blogga om, jag som följer den var dag...

Anonym sa...

Hugh for you all!
-Kirsi from Finland

Anonym sa...

Du gör helt rätt i att ta en paus och fokusera på lilleman, dig själv, maken och familjelivet. Ser framemot när du är tillbaka igen! Ta hand om er och ha ett härligt slut på detta år. Må gott. / Pie

FIRST LADY sa...

Vad härligt att höra att jag har ert stöd i detta. Precis som ni säger går tiden så fort, lillkisen väger redan runt 7 kilo, rullar runt & har skrattat (sådär riktigt skrattat) och det känns verkligen som jag vill stanna tiden och njuta av varenda sekund med honom och maken.

Jag hoppas att ni vill komma tillbaka och kika på bloggen när den startas upp igen. Tills dess: en stor kram till er som läser & till er som tar er tid att lägga upp en kommentar. Jag blir så rörd.

Kram, kram, kram til er!

frokenjohanna sa...

kram kram! tittar in efter jul och ser hur ni har det!

bolla namn... hm Martin... bollar ni inte hoppas jag dvs han är redan fastnaglad på planket!

en visit av Kjelle i en Arena nära mig vore inte heller fel och så Måns eller nä... han är för snäll - lite mer rivdjärn!

se upp här kommer den...! - James Hatfield

Bolla lugnt!

Marie sa...

Ja, Martin får inte bollas! Inte Andreas heller. Jag tycker ni naglar fast honom i planket oxå! Vilka super killar! Vilket super-team!! Bättre går inte att hitta, hur mycket ni än bollar. Detta är inget önskemål, utan ett KRAV!!! Puss på er och TACK för i år!

Jannie sa...

Klart du ska ta en paus!!
Och blir du sugen på att slänga in ett inlägg när han sussar så blir vi glada :-D

Niclas Dellham måste vara med nästa år i showen, vilken tjejfavorit alltså!! Scandinaviun lyfte när han kom på scen! (eller var det vårt bord?)

massa kramar

MAJA: Style & Life by Leia sa...

ska skriva till dig på fb istället men när jag ändå är här inne så skriver jag här med....man vet ju aldrig när jag kommer ihåg att logga in mig igen;)

Hoppas du njuter av den lille....och hoppas vi kan ses snart...det ska bara lugna ner sig liiiiite.
Hoppsan Kerstin va lik pappsen man kan vara;)

kramar

MAJA: Style & Life by Leia sa...

du är saknad här:)

hmm....nu är det ju för kallt för att jag ska orka ens försöka ta mig någonstans men så fort det blir lite varmare så får vi styra upp en dejt med småkillarna:)

kramar

Elin sa...

Vilken liten tuffing..