torsdag 10 juni 2010

Flyttbestyr

I dagarna går flytten till vårt drömhus och det är såklart hur mycket som helst att styra med, b la att välja tapeter till kök och vardagsrum. Finns det något svårarae än att välja tapeter och gardiner? Gardiner är värst så vi bestämde oss för att skippa det helt. Skönt!
Valet för köket föll till slut på detta mönster från Boråstapeters "Boheme"-serie. Blommigt med beige grund och vita prickar i köket och en bredrandig vit/beige tapet till vardagsrummet. Nu ska vi ha lantligt hemma, inte bara vitt, vitt, vitt, som vi har haft i alla lägenheter och hus vi bott i. Vi har flyttat en del de senaste 6 åren, maken är nämligen Hemnet-knarkare, vilket har medfört en släng av hus-ADHD som tydligen har smittat av sig på mig, det var jag som hittade det nya huset. Iallafall, efter att ha hitta tapeterna är det bara resten kvar: rensa-slänga-ge bort-packa-flytta-packa upp-inreda, nu börjar det roliga efter alla visningar-fotograferingar-nervpirrande budgivning-budgivning som inte kommit igång-omvisningar-kontraktskrivning-klausuler-besiktning-genomgång av besiktning-köparens egen besiktning etc etc. På schemat idag: försöka att packa medans lillkisen leker med tidningspapper.

1 kommentar:

Louise sa...

Hej

Ni får väl se upp så ni inte packar ner lillkidsen också. I den åldern brukar dom älska lådor och papper så det är lätt hänt. Men se då till att han hamnar på rätt adress bara. Lycka till med flytten det kommer säkert bli jätte bra när ni är färdiga även om det är jobbigt just nu.
Ha det bäst.
Kram Louise från ett blåsigt Öland