onsdag 20 oktober 2010

Just nu!

Jag = övningskör
Leon = övningsgår
Vi är hos kära svärfar utanför Örebro i 2 veckor framöver. Jag ska ta körkort och Leon verkar redan blivit godkänd på övnings-gå-kortet. Det är full fart just nu med andra ord, intensivteori och intensivkörning, tester och läsning. Med andra ord kommer jag inte att blogga dagligen just för tillfället. Men den 3:e november kör jag upp och efter det är allt som vanligt igen. Jag har ju så mycket att berätta för er!

5 kommentarer:

malin sa...

Välkommen till trevlig Örebro och lycka till med körningen.

Louise sa...

Önskar dig lycka till med ditt körkort. Skulle aldrig klara mig utan mitt. Du kommer upptäcka ett helt nytt liv med eget körkort.
Ha det bäst och körförsiktigt.
Kram Louise

Monica sa...

Ett stort Lycka till med körkortet !!! Det är guld värt när man väl har det, men jag tyckte det var såååå tråkigt att ta. Önskar dig all lycka till i både teori och uppkörning.
Vi får väll ha överseende att bloggen blir lite lidande...hihi.
Kram

Marie Paschen sa...

Åh, det är ju så härligt när småttingar lär sig gå....
Håller verkligen tummarna för dig så att du klarar köööööörkortet.
Själv så ser jag fram emot LN i Gävle på lördag.
Åsså hade jag turen att vinna 3:s tävling "Meet & Greet" , och vinsten va att få träffa LN gänget backstage innan showen....Hihi
Dom som känner mig är inte förvånade över min vinst.
Ha det bra!
/Marie Paschen

frokenjohanna sa...

Lycka till med körkortet!

Nått nytt om Dennis - från lördagen i globen? Såg Mr Producer på Annexet samspråka med den nya stjärnan. Hoppas att han skrev ett kontrakt inför nästa är!

Vidare såg han rätt nöjd ut när vikarierna hoppade runt på lördagens efterfets.Månne samlade han info inför medarbetar/lönesamtal:-)

Måste vara skönt att vara chef när man har sånna vikarier att sätta in. Hade själv full förståelse för att Martin var sjukledig men attans vad synd. Kan ju inte få nog av underhållning från din svåger.