onsdag 13 maj 2009

Tv-kväll

Om några timmar börjar Grey´s anatomy och tänker jag börja min tv-kväll redan nu med denna film. Busigt va, att inte göra någon nytta alls såhär mitt på dagen.

4 kommentarer:

frokenjohanna sa...

åh jag har gråtit floder till Grey's A. Min man sa vid ett tillfälle " du vet väl att det inte är på riktigt!"

Och även om jag naturligtvis vet det så berör det på nått märkligt sätt. På samma sätt som jag vet att LN bara är en show till hösten och inte är på riktigt - de älskar inte mig och dom gör det bara för pengarna... men åh vad jag hoppas på att få skratta och ryckas med av härlig underhållning.

Hoppas på fler Back-stage reportage!

Jannie sa...

Jag kan inte kolla på Greys längre... sitter o bölar som en gris!! Igår såg jag inte ens teven som jag lipade!! Klarar inte av längre när de handlar om barn...hua!!

kramis

Anneli sa...

Hej ! Njut av din tid nu, mina är 3 och 5 och det finns då ingen tid över till tv mitt på dagen och det är nog det man saknar ibland att bara lägga sig och se på tv i lugn och ro.. Så njut !! Hoppas också på fler back stage reportage. Alltid lika kul att få veta nått kul och oj vad man ser fram emot oktober, en kväll med fnissiga bästa vänninor och på råga på allt de bästa platserna.

FIRST LADY sa...

Johanna, jag skrattade gott när jag läste din kommentar för jag sa PRECIS samma sak till maken som din man sa till dig: "du, det är fakttiskt inte på riktigt", haha. Att jag satt & hulkade i takt med honom är en oviktig detalj :)

Jannie, allvarligt...Vad är det som händer i samma sekund man blir gravid? Ser eller läser jag om ett barn som far illa blir jag helt knäckt...Buuuäääääääää.

Anneli, jag passar verkligen på att njuta, men jag har en svag känsla av att jag inte har förmågan att njuta av en lugn stund hälften så mycket som jag kommer göra om ungefär ett år :)

Jag ska försöka knåpa ihop fler backstage reportage så fort grabbarna börjar samla ihop sig för repetitioner och sånt. Promise!

Ha en underbar helg & stora kramar till er!