lördag 18 september 2010

Bilder från premiären igår

Vi börjar med bilder från efterfesten.
Backstage är det uppladdning med koffein.
En sådan här fin t-shirt får du om du har hakat på erbjudandet om biljett och t-shirt. De går även att köpa på arenorna.
Fina Smulan Härenstam som jobbar med Ladies night blir stylad i Ladies lounge.

4 kommentarer:

Anonym sa...

NU har jag landat. Har gått i ett skönt Ladies-rus sen i fredagskväll.:-) Jag säger bara Wow!!! Vilken fantastisk kväll vi hade! Killarna gjorde det SÅ himla bra. 100% ös från första tonen till den sista. Grabbarna på scenen gav gärnet och med sån känsla att det sprakade om dem. Stämningen blev så mäktig stundtals att jag fick tårar i ögonen och blev alldeles varm inombords. Av mina fyra år av Ladies är nog denna gång bäst. Å Martin är ju helt fantastisk och underbar men fast han nu tagit ett lite steg bakåt kommer de andra grabbarna klara de spelningar han inte är med galant, det tvivlar jag inte på. Grattis till herr producent David, Martin och resten av de fantastiska gänget till ännu en suverän show! Tack, Tack och Tack./ Pie

FIRST LADY sa...

Tack, tack, tack själv Pie! Det är underbart att höra att du haft precis så roligt som hela gänget på Ladies strävar efter att du och alla andra ladies ska ha.

Stor kram till dig!

Anonym sa...

Tjenare

Vad är det för låtar på cdn som man får med en del biljetter.
En nyfiken tös från Arvika.

Madelene sa...

Kunde inte låta bli att skriva lite. Håller med dig till fullo Pie! Jag har fortfarande inte landat efter lördagskvällens show i Karlstad. Inbäddad i ett Ladies-rus går jag och väntar och längtar redan efter nästa års LN! Det är bara att GRATTULERA och TACKA!!!

Kram, Madelene