onsdag 29 september 2010

Dagens överraskning: Ladies night diskriminerar män...

I dagens Aftonbladet kan du läsa att Ladies night har blivit anmält till DO av en man på 59 år som inte har fått köpa biljetter till showen. Själv säger jag bara: ja men kära karl, gör det. Kan inte vi tjejer få ha EN enda kväll för oss själva? I vilket annat sammanhang samlas vi kvinnor och tjoar och hejar som (nästan) bara grabbar gör när det vankas hockey eller fotboll? Nej, låt oss ha en kväll där vi får umgås bara med varandra, utan några grabbar. Jag har aldrig varit på någon annan show där vi tjejer släpper loss så totalt, känner oss fria att skratta hur högt vi vill och dansar tills svetten rinner. Det är 100% glädje och eufori. Mannen som inte fick köpa sin biljett kanske vinner sitt case, men han kommer inte att känna sig särskilt välkommen. Tyvärr, det här är VÅRAN kväll. Så det så! För att läsa artikeln i Aftonbladet, klicka på länken: http://www.aftonbladet.se/wendela/article7867635.ab

3 kommentarer:

Fotograf Annie sa...

Men vadå, är det någon överraskning att det bara är för kvinnor, det hör man t.o.m. på namnet ;) Konstig man... :S

Anonym sa...

Ja fast jag kan faktiskt förstå hans irritation.

Hur skulle det se ut om Det skulle finans en Mens Night, med typ. Linda Bengtzing, Victoria Silversted & Carolina Gynning ??

Hur tror ni att det hade låtit då ? 1000 tals uppspelta karlar som sitter o suktar efter snygga kvinnor som dansar runt på scen & är sexiga ??

FIRST LADY sa...

Hej Ciapia77!

Från mig hade du inte hört ett pip. Varför måste alla vara med på allt? Låt killar ha en egen show om de vill, mig rör det inte i ryggen. Och låt oss vara ärliga, det ÄR annorlunda med sexiga tjejer på scenen framför tusentals uppspelta karlar, så är det bara.

Kram!