lördag 4 april 2009

Andreas på fotograferingen

På fotograferingen av grabbarna befann vi oss i en industrilokal och de hade oturligt (ha!)nog inget omklädningsrum att tillgå... så jag passade på att knäppa några bilder under klädbytet. Men jag lovade att inte publicera några nakenbilder, så ni får hålla tillgodo med denna bild där Andreas har hunnit ta på sig skjortan. Funkar också eller hur?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo !
Blir de "bara" två på årets uppsättning ? De förra åren har de ju varit tre. Bra att du tog det säkra före det osäkra med flyget. Du har inspererat mig till att jag ska nog också ska ta och skriva en blogg, vår situation är lite annorlunda med två ekstremt allergiska barn så det finns ju lite att skriva om. Ha en bra helg !! Mvh anneli

FIRST LADY sa...

Hej Anneli!
Nej, den tredje artisten kommer att avslöjas inom några dagar...spännande va?
Vad roligt att du ska börja blogga! Och att ha inspirerat till det genom denna blogg gör mig så himla glad, det betyder så mycket att höra! Skriv gärna och berätta hur det går med bloggen och vad du har för webadress så jag kan gå in och kika.
Kram!

frokenjohanna sa...

Måste väl bli en komiker då. Eller om Andreas är med för att de skall bli mer tid till Martin att vara rolig som jag läste i ST så kanske en skådis då? Men vem? Om det är en komiker hoppas jag på Dorsin eller Järvheden men en skådis... nä ingen aning. Skulle ju vara fantastiskt med Persbrant men det tror jag inte på. AAAAAAAAAAh vad spännande!

Anonym sa...

Då är vi två som hoppas på Persbrant !! Det hade ju varit lycka om han kom med. Men vi får väll ha lite is i magen några dagar till, och hoppas de släpper den tredje snart. Lite dummt att ni släpper artisterna så sent eftersom man måste köpa biljetter tidigt för att få bra platser. Postivt detta år är ju menyn för skaldjuren har inte varit nått vidare. Kram anneli

frokenjohanna sa...

Nu har jag biljett! Har en en kompis som frågade om jag får sitta i knät på Martin för det priset;-) man kan ju alltid hoppas.
Har hört talas om fördröjd behovstillfredsställelse men men men vill ju veta nuuuuu - vem blir den tredje eller ännu bättre - tänk om de blir fler än tre!

Karin sa...

TRE! Jag vill också ha Persbrandt!!!

kristina sa...

hur är du släkt med martin stenmarck? syskon? isåfall är vi syslsingar :D hihi

Anonym sa...

Å nu vet vi vem den tredje är! Står i tidningen idag. Jag säger bara: Välkommen tillbaka!... Det här blir nåt att se framemot. I år blir kanon, precis som tidigare år.:-)/ Pie

FIRST LADY sa...

Hej Kristina!

Nej, jag är inte syster till Martin, men jag är gift med hans bror. Så vi är lite familj iallafall du & jag (på långt håll men ändå:) eftersom jag är gift med din syssling.
Kram!