lördag 25 april 2009

Trädgårdsfix

Idag har det varit trädgårdsfix hela dagen. Jag har planterat blommor, hängt upp solcellslampor i träden och satt ner uplight-spots i rabatten. Ikea har massor av lampor till trädgården som laddas med hjälp av solens kraft och i skymningen tänds de och lyser i timtals. Perfekt för mysiga grillkvällar.

3 kommentarer:

Anneli sa...

Hallo !!

Tack för tipset om lamporna som laddas,får nog bli en sväng till Ikea nästa vecka. Visst är det härligt med våren och man får fixa lite och tänk nästa år har du hjälp av en liten. Vi skulle ha rensat i rabatterna men det blev att hoppa studdsmatta istället,men jaja rabatterna finns ju kvar imorgon med. Sköt om dig !!

FIRST LADY sa...

Hej Anneli!
Jag är jättenöjd med lamporna & så är det ju ett extra plus när de är miljövänliga. Ja, jösses, tänk att nästa år så kommer det krypa runt en liten kis i trädgården som försöker äta tulpaner och myror :) Jag passar på att sitta still så många timmar i sträck nu i sommar, för nästa år är det väl full fart :)
Haha, studsmatta är bra mycket roligare än att rensa rabatter. Jag tycker ni gjorde heeelt rätt :)

Stor kram!

Jannie sa...

Åh va ambitiös du är!! Jag får ju ångest! Knappt jag vågar titta i min rabatt...hoppas bara jordgubbsplantorna o smultronplantorna klarat sig så vi får massa frukt i år!
Men just nu är jag såååå j*vla förkyld så de finns inte.
Ska sätta mig i soffan o göra klart Alex första album (071227-081227)...har klistrat in alla bilder men nu ska jag skriva till alla oxå, har börjat men har mer än hälften kvar...o näsf*n bara rinner...grrrr!!

bra tips ang. ikealamporna, tack! Får bli en tur dit när jag är på banan igen :-D

kram till dig o "britta":-D