onsdag 29 april 2009

Nytt i hallen

Jag har länge varit sugen på att tapetsera hallen, men just nu är det inte läge att utsättas för tapetklister, så det fick bli den här lösningen istället. Foton på nära och kära i olika slags ramar, några speglar och en lampett. Mysigt och personligt.

3 kommentarer:

Jannie sa...

Åh shit va snyggt!! Jag har inte alls nån känsla för sånt!
Däremot så fick jag fixat rabatten igår, äntligen... förra sommaren var Alex så liten så hade ingen tid med det o förra ägaren var inte intresserad av den alls så gissa hur den såg ut... men nu är den sååå fin med ny jord o allt! Hoppas att jordgubbarna o smultronen slår ut denna sommaren!! Mums!

Hur går det med namnlistan? Vi hade bara 3 pojknamn i början, men vips va de tio haha.. Tur att vi inte fick en tjej för den listan jag hade på det, den du...;-)

kram

Unknown sa...

Hej

Vad snyggt det blev.
Ibland behöver man inte tapetsera eller måla om.
Man kan ändra med lite kort, tavlor, någon lampa, lite ljus.
Det finns en uppsjö av små möjligheter.
Själv ska jag för första gången hjälpa en kompis kompis att inreda hennes kök.
Hua undra hur det ska gå.
Hon var nämligen hem till mig i lördags och såg mitt kök och hall, och så sa hon bara att jag ska komma hem till henne och visa hiur hon kan få ett funktionellt kök.
Ha en trevlig Valborg och 1:a Maj
kram

FIRST LADY sa...

Tack Jannie! Jag ser fram emot bildbevis på din nya, rensade trädgård :) Namnlistan har varit kort från början, bara haft ca tre namn på tapeten. Men vi visste nog redan innan vi blev gravida vad han ska heta...

Och tack Carina! Lycka till med kompisens kök!Hon skulle inte ha frågat om hon inte litade på din smak right? Du är en kalas-kompis med talang helt enkelt :)

Stora kramen till er!